Asteptati...
Shopping cart: (0) produse
Username: Parola:

Stimati parteneri, va rugam sa plasati comenzile dvs in catalogul Inter Cars https://ro.e-cat.intercars.eu/ro/welcome. Platforma www.ic-anvelope.ro va deveni nefunctionala incepand cu data de 01.05.2021.

CONFIGURATOR ANVELOPE
Latime
Marca
Inaltime
Model
Diametru janta
Profil
Index sarcina
Segment
Index viteza
Sortare
Cauta produs(5071)[resetare filtre]
COS CUMPARATURI
Nu exista produse!

Scurt istoric

 

Inter Cars S.A. a fost infiintata in anul 1990 de catre Krzysztof Oleksowicz, Piotr Oleksowicz si Andrzej Oliszewski, care au stabilit prima facilitate de distributie pentru piese de schimb si accesorii auto pe strada Powsinska (Varsovia). Depozitul, avand o suprafata de 300 de metri patrati, a reprezentat in perioada respectiva si sediul social al companiei.

www.intercars.com.pl

 


Peste 10 ani, Inter Cars S.A. inaugura in apropierea Varsoviei (Czastkow Mazowiecki) un modern centru logistic, in suprafata de peste 17.000 de metri patrati, care este si in prezent sediul social al celei mai mari companii din Europa in domeniu.
In anul 2007, prin fuziunea Inter Cars S.A. cu Japan Cars Auto, cel mai mare distribuitor european de piese si accesorii auto pentru vehicule produse in Asia, suprafata de depozitare a crescut la impresionanta cifra de 22000 mp, prin aportul adus de centrul logistic din Kajetany.
Cu un stoc curent de peste 160.000 de repere diferite si cu o retea formata din peste 120 de furnizori (din care mare parte sunt si furnizori pentru prima echipare), Inter Cars S.A. este liderul european in domeniu.

In prezent reteaua de distributie este formata din parteneri care acopera atat teritoriul Poloniei (120 de astfel de parteneri), dar si tari precum Republica Ceha (15 parteneri), Slovacia (10 parteneri), Croatia, Ungaria, Lituania, Ucraina, Italia, Belgia. 
Pe langa distributia de piese si accesorii pentru autoturisme si vehicule comerciale, Inter Cars este distribuitor agreat al legendarei marci de motociclete britanice Triumph. Inter Cars detine de asemenea doua companii (Lauber si Feber), prima fiind specializata in reconditionarea pieselor de schimb iar cea de-a doua in productia de remorci si semiremorci.

Din 2005 Inter Cars S.A. este membru fondator al Asociatiei Distribuitorilor de piese de schimb.

 


Shopping cart:
(0) produse

CLICK AICI
CAMPANII